Velkommen til vår nettbutikk

Nybrent kaffe - helt hjem

Myksvoll Mikrobrenneri leverer nybrent sesongbasert kaffe fra mange steder i verden. Våre favoritter er de fruktige smakene fra østlige afrikas høyland! Derfor fokuserer vi på kaffe fra Øst-Afrika (Kenya, Etiopia, Tanzania m.fl), men fra tid til annen kan vi også levere nydelig kaffe fra bl.a. El-Salvador, Costa Rica og Peru. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til bestilling.

Julekaffen er klar!

Endelig er årets julekaffe klar for salg! Delikat og søt men frisk med smak av bl.a. modne bær, karamell. Perfekt både under treet på julaften og i koppen i hele desember! 🙂 Klikk her for å legge den rett i handlekurven =)

Vi har rimelig frakt til hele landet og gratis levering i Bjerkreim – les vilkårene her.

Start et kaffe-abonnement i dag…

Med et abonnement får du den beste prisen for vår spesialkaffe. Nybrent kaffe levert på trappa/i postkassa har aldri vært enklere!

Strandberg-koppen for salg nå!

Vi er stolte av at vi har fått vår egen turkopp i vår nettbutikk – designet og produsert i samarbeid med en av bygdas erfarne håndtverkere, Sverre Strandberg!

Vil du ha nyhetsbrev?

Vi sender ikke ut så veldig ofte, men det vi sender ut er verdt å få med seg.
De inneholder konkurranser, kaffe-info, tilbud eller bare “siste nytt” fra vår bedrift. Legg gjerne igjen din e-post adresse her!

Vi spammer aldri! Les mer i vår personvernerklæring

Siste fra Bønneblekka

Facebook-link CEO-image by CoffeeLifeboost – coffeegeek.tv/lifeboost-coffee-review
go top