Personvernerklæring

Nybrent kaffe - helt hjem

Hvem vi er

Myksvoll Mikrobrenneri er registrert som Myksvoll Motion (org nr 989858580 MVA) i Brønnøysundregisteret. Vi brenner kaffe for privatkunder og bedrifter med salg gjennom nettsiden og ved å kontakt oss direkte.

Vår nettstedsadresse er: https://håndbrent.no og https://handbrent.no.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet (f.eks. dersom du legger til et bilde som en kommentar i kommentarfeltet), bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Når du kontakter oss via vårt kontaktskjema ber vi deg skrive inn navn og e-post adresse. Det er ikke påkrevd at du skriver inn ditt navn, og vi vil ikke bruke informasjonen til annet enn å besvare din henvendelse, eller annet som er relatert til din henvendelse.

Ved bestilling av abonnement lagrer vi informasjonen din i et regneark så lenge du er abonnent hos oss. Ønsker du å si opp ditt abonnement anonymiserer vi dataene.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. I den grad vi linker til videoer på YouTube, bygger vi inn innholdet med forøkt personvern (s.k. no-cookies).

Disse nettstedene (YouTube og eventuelt Facebook) kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine opplysninger med noen bortsett fra at navn, adresse og telefonnummer blir delt med transportbyrået som skal levere pakken dersom du handler hos oss

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (det vil si gjennom at man kjøper et produkt og velger å opprette konto), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administrator kan også se, redigere og slette denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Ved kjøp av varer legger du igjen ditt navn og din adresse. Dette vil ikke bli brukt til annet enn å sende deg varen du har kjøpt og hvis vi av en relevant grunn trenger å komme i kontakt med deg. Det kan være fordi vi har tilleggsopplysninger til ditt kjøp, eventuelt hvis forsendelsen blir forsinket.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dersom du oppretter en brukerkonto hos oss beholder vi de opplysningene du selv skriver inn, frem til den dagen du ønsker å få kontoen slettet. Vi vil rutinemessig slette person-info fra bestillinger som er over fem år gamle.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi vil til enhver tid sørge for at så lite personopplysninger som mulig ligger i våre digitale systemer. Det som eventuelt skrives ut av bestillinger og abonnent-oversikter (navn, telefonnummer og adresse) oppbevares tilgjengelig under produksjon og forsendelse. Etterpå blir det makulert, det vil si abonnent-oversiktene blir lagt i en perm til neste gang.

Vi mottar ingen opplysninger om deg fra en tredjepart og vi lager ingen automatisk profil på grunnlag av dine opplysninger. Vi har heller ingen opplysningskrav fra bransjen som gjør at vi må dele dine opplysninger.

Du kan trygt handle hos oss! 🙂

go top