Vanlige spørsmål

Nybrent kaffe - helt hjem

Myksvoll Mikrobrenneri er et bittelite foretak men vi vil  gjøre så godt vi kan for å besvare alle spørsmål. Lurer du på noe som ikke står her – ta kontakt så vil vi prøve å hjelpe deg.

Vennlig hilsen

Ja, vår vipps-løsning inkluderer også Visa og Masterkort. Du vil få mulighet til å velge mellom disse når du har gått videre til betaling.

  • Hvis du har mottatt en rabattkode skriver du denne inn i handlekurven under produktlinjene. Klikk så “Bruk kupongkode” og prisen vil oppdateres.

Ja! Kaffe er en veldig fin gave som passer i alle anledninger. Har du spesielle ønsker til bestillingen din – som f.eks. at den skal sendes til noen andre eller at det skal legges ved en beskjed kan du ta kontakt med oss så ordner vi det også!

Ja, vi har gavekort som du finner blant våre produkter. Dette kan du kjøpe ferdig utfyllt og vi sender det til den du måtte ønske.

“Dessverre” er det slik at kaffe er smak og behag. (Det er også noe av det som gjør det spennende!) Det hender at vi har kaffe inne som noen er begeistret for mens den ikke faller i smak hos andre. Vi sender ikke ut dårlig kaffe. Skulle du likevel være misfornøyd, ta snarest kontakt med oss så kan vi se hvordan vi kan hjelpe deg.

go top