En cappuchino med geitemelk, takk!

Nybrent kaffe - helt hjem

I kveld var jeg på Veen Gardscamping og stilte inn den nye kaffemaskinen som skal brygge kaffe i den nye resepsjonskaféen som er under oppføring. Maskinen er en helautomatisk Gaggia Academica, noe jeg tror er riktig valg for resepsjonskaféen til Veen Gardscamping, selv om jeg personlig er en ihuga forkjemper for håndbrygg (og hvis det skal være en maskin bør den være så manuell som mulig 😉 ). Academica er likevel meget enkel i bruk og med de rette innstillingene brygget den til slutt en meget god espresso!

Hensikten med dagens utflukt var ikke bare å stille inn bryggetid, trykk og temperatur på den nye maskinen, jeg skulle også teste ut cappuchino med geitemelk, altså s.k. Capriccino for å se om det er et dugelig kaffeprodukt for Veen Gardscamping! Jeg skal ærlig innrømme at jeg måtte ta et alvorlig oppgjør med mine forutinntatte holdninger om geitemelk. Den rene og fyldige melkesmaken fra Veens geitemelk var jeg ikke forberedt på, og melken passet perfekt til det nye produktet (ikke minst sammen med min mørkbrente kaffe fra Rwanda).

Geitemelk sies å ha mange helsefordeler og er et godt alternativ for personer som er sensitive for laktose. Ikke bare inneholder geitemelk mindre laktose, men den skal også være lettere fordøyelig. Jeg gleder meg til resepsjonen er på plass og Veen Gard kan selge dette produktet til sine heldige kunder! #Opplevbjerkreim

Share

Leave a comment

go top