August 2023

Nybrent kaffe - helt hjem


Juli måned har vært en rolig måned her i brenneriet. Mindre trøkk har gitt muligheten til å jobbe videre med et røyk-renseanlegg som jeg og min bror begynte å lage i fjor. Målet var å “vaske” røyken fra brenneriet med tåkedyser for gjøre et mindre avtrykk i nabolaget. Men dessverre hadde det ikke den effekten vi hadde håpet – snarere tvert imot. Men det var en god idé – og veldig gøy å prøve.
 Jeg fikk også besøkt en av våre flotte distributører denne sommeren – Søndeled Gårdsbakeri! Veldig spennende å se hvor de holder til.

Nå er høstsemesteret i emming og det er litt vemodig at sommeren er på hell. Men denne høsten har jeg mye på agendaen. I tillegg til 70% jobb, familie, bedrift og Tanzaniaprosjektet er planen at jeg i løpet av et år skal fullføre min profesjonsutdannelse som diakon. Det er ikke mange fag som gjenstår og jeg gleder meg til å ta fatt på studiet. Men det betyr også at jeg ikke kommer til å forsøke å skalere opp bedriften denne høsten. Det kan også hende at jeg ikke kan ta meg tid til å stå på ulike marknader. Men salg i nettbutikken, utsending til våre fantastiske abonnenter og distributører og andre forpliktelser vil selvsagt gå som normalt. Turen til Tanzania i oktober for å komme videre med vårt gryende prosjekt er også med i planen.


Denne måneden har vi også en ny kaffe for salg – en vasket Red Bourbon fra Rwanda Coffee Villages. Les mer om den og bestill her…

Med det ønsker jeg dere en riktig god sensommer! Og lykke til med alle oppstarter.

Share

Leave a comment

go top